Over Ons

Over Kahlo Webdevelopment en copywriting

BartenKarenKahlo is een webbureau met meer dan vijftien jaar ervaring in de internetwereld, reclame/pr – en uitgeversbranche.

Omdat wij samenwerken met verschillende vakspecialisten die hun vak verstaan, kun je bij ons terecht met ál jouw wensen en vragen over de (toekomstige) website en/of publicaties.

Onze werkwijze
Na ons eerst kennismakings-gesprek onderzoeken wij wat je precies wenst te bereiken met de website en/of publicatie. Dit doen wij door goed te kijken naar de huisstijl, en reclame-uitingen maar ook door te luisteren naar jouw ideeën en ervaringen.

Kahlo websites:
Een goede site is méér dan alleen een mooi plaatje!

De tijd van statische (saaie) site heben we gehad! Dat zie je ook aan het succes van social media toppers als facebook, Hyves, LinkedIn en Google+. Internetters willen graag direct hun vragen kunnen stellen, houden wel van ’n poll, spelletje … of van ander entertainment.

Vandaar dat je bij Kahlo niet alleen terecht kunt voor:

  • een (betaalbare) professionele website,
  • huurwebsites voor de welzijnssector,
  • webhosting,
  • huisstijl,
  • zoekmachine optimalisatie, social media en marketing,
  • Content Management Systeem (CMS),
  • installatie van WordPress en/of Joomla,
  • (commerciële) teksten die het goed doen in de zoekmachines

Maar ook voor:

Aantrekkelijke teksten voor bezoeker én zoekmachine 
Aan de webteksten dient de nodige zorg te worden besteed. Zo’n tekst mag nooit te lang zijn en dient niet alleen de bezoeker te boeien, hij moet ook aantrekkelijk zijn voor zoekmachines. Dit vraagt om vakkundige research. Het is bijvoorbeeld belangrijk om precies te weten welke zoektermen verwerkt moeten worden en dat kan lastig zijn omdat woorden waarop gezocht wordt, niet altijd bekend staan om hun originaliteit.

Over Karen Nijst van Kahlo Webdevelopment & Copywriting:

Karen NijstMijn missie is het (ver)bouwen, vormgeven en inrichten (schrijven) van mooie maar vooral functionele websites die de boodschap van de website-eigenaar zo goed mogelijk tot haar recht laten komen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites waarvoor ik als gecertificeerd php-progammeur ook de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten met het schrijven van commerciële teksten die het goed doen in de zoekmachines én m.b.v. praktische tips en plugins, zoals Yoast, om beter te scoren in de zoekmachines (SEO) waarbij de bezoeker altijd vóór de machine komt! Voor andere strategieën, zoals begeleiding bij AdWords-Campagnes, verwijs ik graag naar verschillende goede vakgenoten. Contact opnemen? Mail naar info@kahlo.nl

 
WordPress site laten maken?
https://www.kahlo.nl/wordpress/
Betrouwbaar en professioneel.
Theme en PLUGINS op maat.
Zoekmachine-optimalisatie.
WordPress begeleiding.


Liever een site op MAAT?
https://www.kahlo.nl/webdevelopment/
Betrouwbare en professionele
begeleiding van A tot Z; van briefing
t/m oplevering en zoekmachine-optimalisatie.


Recente Berichtenwebweetjes "

Ik blog regelmatig en heb Kahlo gevraagd ervoor te zorgen dat de blogs automatisch  gedeeld worden op en via BlogLovin. Zo bereik ik -zonder al te veel moeite- nog meer mensen! Zie mijn blog op  www.welzijnspraktijkcorposano.nl.

Karin van Ulft
Welzijnscoach Parktijk Corposano