Over Ons

Over Kahlo Webdevelopment en copywriting

Kahlo is een webbureau met meer dan vijftien jaar ervaring in de internetwereld, reclame/pr – en uitgeversbranche.

Omdat wij samenwerken met verschillende vakspecialisten die hun vak verstaan, kun je bij ons terecht met verschillende soorten wensen en vragen over de (toekomstige) website en/of publicaties.

Wij zijn goed in zowel vormgeving als programmering van bijvoorbeeld plugins voor WordPress of aangepaste webwinkels. Wij leveren het liefst maatwerk, omdat wij van mening zijn dat iedere onderneming uniek is. En daar horen ook een bijpassende website en functionaliteiten bij. Daarnaast schrijven wij webteksten die jouw doelgroep aanspreken maar waar ook de zoekmachines blij van worden. Wil je dat wij ook jouw visitekaartjes of ander drukwerk vormgeven? Laat het weten!

Is dat duur, zo’n eigen website?
Wij zijn van mening dat we veel leveren voor een bijzonder redelijke prijs. Maar als je vindt dat jouw budget nog niet toereikend genoeg is, kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een huurwebsite. 

Kostenindicatie: 

Tarieven zijn uiteraard in overleg en afhankelijk van jouw wensen.
Maar wanneer je vooral kiest voor een vormgeving op maat, moet je denken aan een v.a. prijs van € 650,-
Voor een website die is uitgerust met bepaalde functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een inlogsysteem, geldt een v.a. prijs van €950,-
Huursite: v.a. € 9,95 /maand
Onderhoud v.a. € 85,-/jaar

Onze werkwijze bij een site op maat:
Wanneer je dit graag wenst, dan maakt Kahlo Websites altijd eerst een afspraak om jou en jouw bedrijf te leren kennen en jouw verhaal te horen. Op die manier kunnen we niet alleen meedenken, maar krijgen we ook meer feeling met jouw bedrijf en de eisen en wensen die je aan de website stelt. Na dit eerst kennismakingsgesprek onderzoeken wij verder wat je precies wenst te bereiken met de website en/of publicatie. Dit doen wij door goed te kijken naar de huisstijl, en reclame-uitingen maar ook door te luisteren naar jouw ideeën en ervaringen.

Kahlo websites:
Een goede site is méér dan alleen een mooi plaatje!

De tijd van statische (saaie) site heben we gehad! Dat zie je ook aan het succes van social media toppers als facebook, Hyves, LinkedIn en Google+. Internetters willen graag direct hun vragen kunnen stellen, houden wel van ’n poll, spelletje … of van ander entertainment.

Vandaar dat je bij Kahlo niet alleen terecht kunt voor:

  • een (betaalbare) professionele website,
  • huurwebsites voor de welzijnssector,
  • webhosting,
  • huisstijl,
  • zoekmachine optimalisatie, social media en marketing,
  • Content Management Systeem (CMS),
  • installatie van WordPress en/of Joomla,
  • (commerciële) teksten die het goed doen in de zoekmachines

Maar ook voor:


Aantrekkelijke teksten voor bezoeker én zoekmachine 

Aan de webteksten dient de nodige zorg te worden besteed. Zo’n tekst mag nooit te lang zijn en dient niet alleen de bezoeker te boeien, hij moet ook aantrekkelijk zijn voor zoekmachines. Dit vraagt om vakkundige research. Het is bijvoorbeeld belangrijk om precies te weten welke zoektermen verwerkt moeten worden en dat kan lastig zijn omdat woorden waarop gezocht wordt, niet altijd bekend staan om hun originaliteit.

Over Karen Nijst van Kahlo Webdevelopment & Copywriting:

Mijn missie is het (ver)bouwen, vormgeven en inrichten (schrijven) van mooie maar vooral functionele websites die de boodschap van de website-eigenaar zo goed mogelijk tot haar recht laten komen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites waarvoor ik als gecertificeerd php-progammeur ook de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten met het schrijven van commerciële teksten die het goed doen in de zoekmachines én m.b.v. praktische tips en plugins, zoals Yoast, om beter te scoren in de zoekmachines (SEO) waarbij de bezoeker altijd vóór de machine komt! Voor andere strategieën, zoals begeleiding bij AdWords-Campagnes, verwijs ik graag naar verschillende goede vakgenoten. Contact opnemen? Mail naar info@kahlo.nl

Algemene Voorwaarden =>
Uw privacy en ons Cookiebeleid

 
WordPress site laten maken?
https://www.kahlo.nl/wordpress/
Betrouwbaar en professioneel.
Theme en PLUGINS op maat.
Zoekmachine-optimalisatie.
WordPress begeleiding.


Liever een site op MAAT?
https://www.kahlo.nl/webdevelopment/
Betrouwbare en professionele
begeleiding van A tot Z; van briefing
t/m oplevering en zoekmachine-optimalisatie.


Recente Berichtenwebweetjes "

Samen met Karen heb ik mijn wensen doorgesproken en zij heeft dit vertaald naar een prachtige site met goedwerkende oplossingen die ik gemakkelijk kan beheren. Het aantal websitebezoekers is inmiddels verdubbeld.

Anita Kornman
voedingscoach voor vrouwen met langdurig overgewicht