Over Ons

LinkedinFacebookTwitterWhatsApp

Over Kahlo Webdevelopment en copywriting

Kahlo is een webbureau met meer dan vijftien jaar ervaring in de internetwereld, reclame/pr – en uitgeversbranche.

Omdat wij samenwerken met verschillende vakspecialisten die hun vak verstaan, kun je bij ons terecht met verschillende soorten wensen en vragen over de (toekomstige) website en/of publicaties.

Over Kahlo Websites, artikel in de PC55 eind 2018 Klik op het plaatje voor een vergroting

 

Wij zijn goed in zowel vormgeving als programmering van bijvoorbeeld plugins voor WordPress of aangepaste webwinkels. Wij leveren het liefst maatwerk, omdat wij van mening zijn dat iedere onderneming uniek is. En daar horen ook een bijpassende website en functionaliteiten bij. 
Daarnaast schrijven wij webteksten die jouw doelgroep aanspreken maar waar ook de zoekmachines blij van worden. Wil je dat wij ook jouw visitekaartjes of ander drukwerk vormgeven? Of wil je toch liever een website huren ? 
Laat het weten!

 

Nieuwe of andere Website?

Waar moet je allemaal aan denken?

Een nieuwe site. En past een CMS als WordPress bij mij? Of moet ik aan maatwerk denken? Lees onze blog, maak de online briefing en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
Meer informatie =>

 

Heb jij een goed idee?

Maar kan jouw webbureau je niet verder helpen?

Wil je meer met jouw website? Maar loop je vast? Wij zijn gespecialiseerd in php-programmering en verzorgen WordPress-themes en plugins op maat. Of een Woocommerce Webwinkel.
Om maar iets te noemen!
Meer informatie =>

 

Beter scoren in de zoekmachines?

Zoekmachines zijn dol op goed gebouwde en onderhouden sites. Helaas schort het daar maar al te vaak aan. Ons advies: “Kijk EERST GOED naar de basis”. Wij kijken graag met je mee en geven tips en handvaten waarmee je jouw site zodanig verbetert dat bezoekers en zoekmachines er blij mee zijn!
Meer informatie =>

 

Schrijven voor internet?

Goed schrijven is één ding, goed gevonden worden is weer een andere expertise. Wij schrijven teksten, of kijken met je mee en geven tips en handvaten waarmee je jouw site zodanig verbetert dat bezoekers en zoekmachines er blij mee zijn!

 

WordPress begeleiding of andere hulp?

Wij zijn er voor je!

Ondanks dat WordPress een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem is, waarmee je ongetwijfeld snel uit de voeten kunt, is het raadzaam een telefonische `Mini-Cursus` te volgen bij Kahlo. Zo weet je zeker dat je echt alles uit de website haalt!
Meer informatie =>

 

Is dat duur, een eigen website?

Wij zijn van mening dat we veel leveren voor een bijzonder redelijke prijs. Maar als je vindt dat jouw budget nog niet toereikend genoeg is, kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een huurwebsite. 

Kostenindicatie: 
Tarieven zijn uiteraard in overleg en afhankelijk van jouw wensen.
Maar wanneer je vooral kiest voor een vormgeving op maat, moet je denken aan een v.a. prijs van € 650,-
Voor een website die is uitgerust met bepaalde functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een inlogsysteem, geldt een v.a. prijs van €950,-
Huursite: v.a. € 13,50 /maand
Onderhoud v.a. € 85,-/jaar

Onze werkwijze bij een site op maat:
Wanneer je dit graag wenst, dan maakt Kahlo Websites altijd eerst een afspraak om jou en jouw bedrijf te leren kennen en jouw verhaal te horen. Op die manier kunnen we niet alleen meedenken, maar krijgen we ook meer feeling met jouw bedrijf en de eisen en wensen die je aan de website stelt. Na dit eerst kennismakingsgesprek onderzoeken wij verder wat je precies wenst te bereiken met de website en/of publicatie. Dit doen wij door goed te kijken naar de huisstijl, en reclame-uitingen maar ook door te luisteren naar jouw ideeën en ervaringen.

 

Kahlo websites:
Een goede site is méér dan alleen een mooi plaatje!

De tijd van statische (saaie) site heben we gehad! Dat zie je ook aan het succes van social media toppers als facebook, Hyves, LinkedIn en Google+. Internetters willen graag direct hun vragen kunnen stellen, houden wel van ’n poll, spelletje … of van ander entertainment.

Vandaar dat je bij Kahlo niet alleen terecht kunt voor:

  • een (betaalbare) professionele website,
  • huurwebsites voor de welzijnssector,
  • webhosting,
  • huisstijl,
  • zoekmachine optimalisatie, social media en marketing,
  • Content Management Systeem (CMS),
  • installatie van WordPress en/of Joomla,
  • (commerciële) teksten die het goed doen in de zoekmachines

Maar ook voor:


Aantrekkelijke teksten voor bezoeker én zoekmachine 

Aan de webteksten dient de nodige zorg te worden besteed. Zo’n tekst mag nooit te lang zijn en dient niet alleen de bezoeker te boeien, hij moet ook aantrekkelijk zijn voor zoekmachines. Dit vraagt om vakkundige research. Het is bijvoorbeeld belangrijk om precies te weten welke zoektermen verwerkt moeten worden en dat kan lastig zijn omdat woorden waarop gezocht wordt, niet altijd bekend staan om hun originaliteit.

Over Karen Nijst van Kahlo Webdevelopment & Copywriting:

Mijn missie is het (ver)bouwen, vormgeven en inrichten (schrijven) van mooie maar vooral functionele websites die de boodschap van de website-eigenaar zo goed mogelijk tot haar recht laten komen. De laatste jaren bouw ik voornamelijk WordPress-sites waarvoor ik als gecertificeerd php-progammeur ook de themes schrijf en verschillende plugins. Daarnaast help ik mijn klanten met het schrijven van commerciële teksten die het goed doen in de zoekmachines én m.b.v. praktische tips en plugins, zoals Yoast, om beter te scoren in de zoekmachines (SEO) waarbij de bezoeker altijd vóór de machine komt! Contact opnemen? Mail naar info@kahlo.nl

Algemene Voorwaarden =>
Uw privacy en ons Cookiebeleid